Thịt gừ/gà rang me miền Nam

Ướp thịt gà với “nhìu nhìu” gừng, chút ớt bột, tiêu, dầu hào, hơi “nhìu nhìu” đường.

Rang thịt gà đến khi chín và vàng thì cho me-paste vào, mua me-paste Thái vừa mịn vừa sạch vừa ngon cho nhàn, đảo liên tay cho nó khỏi cháy năm phút rồi cho hành đỏ và đảo tiếp cho đến khi hành chín.

Cái mỡ sau khi xào gà chan cơm rất là “ngôn”/ngon.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s