Mần giò nụa đê…

HÊ HÊ, giò nụa trông rống giò bò quá.

Bài học rút ra là, phải xay dùng thịt nạc mông, hi hi, thịt nạc vai không mịn.

Phải xay và quệt kỹ hơn.

Khi nhồi vào khuôn, phải có lá “chuồi” bịt hai đầu đề nó không phòi ra và phải nhồi thật chặt.

Thành khuôn phải bôi dầu mỡ để khi tháo ra dễ và không bị xấu mặt giò.

Vietnamese use very very fresh pork (just killed, still warm) to get that smooth result & perfect texture.

BTW, where can u get very very fresh pork in Ozzy, let me know, tks a lot…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s