Colouring up sticky rice with beetroot

Xôi “gấc beetroot” by ME và chả Huế mua ở Cabramatta.

Cho i-ẻm vào tủ nạnh, sáng mai sẽ đồ xôi xem i-ẻm màu mè da nàm xao.

Tin vui là sau khi ngâm và xả nước thì mùi củ cải đó bay hết.

Nếu để gạo ráo, xóc gạo thường xuyên sau khi đổ hết nước ngâm đi, đảo xôi thường xuyên khi nấu, đáy nồi xôi lúc nào cũng sạch và đẹp, xôi không bị nát.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s